Fredag 18/3 -11 (En liten uppdatering)

Käre läsare. Jag märker själv att jag har blivit lite dålig på att skriva. Måste försöka bättra mig. Kan man skylla på att man har mycket at göra? Nej, jag vet. Det är en riktigt lam ursäkt, men NÅT måste jag ju säga. Här kommer i alla fall en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. Visst är det spännande?

Det är mycket på jobbet just nu. Om man bortser från att mängden uppdrag i lilla Falkenberg faktiskt har ökat och nu har passerat 6000 st/år (vilket gör det svårt att hinna med bisysslor på stationen) så är det snart sommar. Sommarschema ska läggas. Detta samtidigt som de övriga månaderna också ska planeras in och schemaläggas. Jag har märkt en sak. Det tar TID! Särskilt eftersom förutsättningarna ändras ideligen. Tänk om folk hade lyssnat FÖRRA året på vad vi hade att säga? Då hade det inte varit lika jobbigt nu. Nåja, that´s life.
I tisdags var jag nere i Helsingborg på ett företag som heter Memira. De är ledande inom laserbehandlingar för ögon. Jag opererade mina ögon. Inga mer linser. Inga mer glasögon. Är SÅÅÅÅ skönt! Det var inte riktigt lika skönt timmarna efter behandlingen, men NU är det underbart. Till er som funderar på att göra det: Just do it! Visst, det känns obehagligt, men det är det värt.

Ikväll blir det nattarbete. Ska bli oerhört trevligt. Längtar. Vad kan gå fel en fredagnatt?

VARFÖR I HELVETE HAR SNÖN KOMMIT TILLBAKA????????????? (sorry, det kom spontant)

Nästa vecka så slipper jag köra ambulans. En hel vecka. Det är schemapill, utbildningar och sånt istället. Slutet av veckan kommer jag och min älskade sambo tillbringa i PARIS! Möta våren i världens mest romantiska stad. Kan det bli bättre? Ska bli RIKTIGT nice! Sambon är dock lite nervös. Hon är mer van vid att åka charter medans jag är en världsvan traveller. Eller hur, älskling? ;-)

Nu ska jag inte ta upp mer av din tid just idag, käre läsare. Jag hoppas att du får en riktigt trevlig helg.

Ta hand om dig vem du än är och var du än finns.

På återseende.

Torsdag 3/3 -11 (Rastlös och lat)

Välkomna tillbaka, kära läsare. Var har jag varit då? Ingenstans. Bara varit lat. Varit dålig på att skriva. Ber om ursäkt för det.

Just nu skriver jag för att slippa plocka upp min tvätt från källaren. Jag skriver för att slippa plocka in disk i diskmaskinen. Jag skriver för att slippa plocka undan. Är lat och rastlös.

Vad har hänt sedan sist? Massa saker antagligen, men här kommer ett litet axplock. Jag har bokat resa för mig och kärleken till Paris. Vi åker i slutet på Mars. Jag har blivit upphittad av en kusin i Södertälje. Mycket trevligt och jag ser verkligen fram emot att träffa henne. Om du mot förmodan läser detta så kan jag bara meddela dig att Sveriges framsida är VÄLDIGT fin på sommaren och att jag och sambon har gått om plats i huset. Du är välkommen ner nån helg. Även mycket pinsamt att jag i princip hade glömt att du existerade. Vilket pucko jag är. Det största som hänt på sista tiden är antagligen att JAG som är en sann rocker varit på melodifestival i Malmö iklädd färgglad skjorta och cowboyhatt:

Två fina grabbar som inte riktigt är i sin vanliga miljö...
Två fina grabbar.
Helt nykter var jag inte kan jag meddela. Fast kul hade vi. Var trots allt en ganska trevlig tillställning, men ser fram emot de "riktiga" grejerna i sommar: Iron Maiden på Ullevi och Sonisphere i Stockholm. Blir nice.

Den här veckan har jag beredskapen. Än så länge har det varit väldigt tyst och lungt i sökaren. Det är skönt. Annars är det mest jobb och vardag som gäller för tillfället. Börjar befara att jag måste dra till Ullared snart. Är hemskt, men finns saker som bör inhandlas. Redan ångest.

Jag lovade er för en tid sedan en bild på min nya gaddning på armen. Här kommer den:

Nygjord och öm
Är nöjd med den, men ont gjorde det.

Måste ju såklart avsluta med lite visdomsord:
På senaste tiden har jag tyvärr fått bevittna onödig ryktesspridning och folk som drar egna, förhastade slutsatser. Jag tycker att det är väldigt trist och tråkigt när sånt händer. Det kan ju faktiskt både såra, oroa och göra människor illa om man gör det vid fel tillfälle. Nu är det inget allvarligt som inträffat för mig personligen, men min önskan är ändå att människor i allmänhet tänker sig för. Skaffa fakta. Gå till personerna som sitter inne på riktig information. SEDAN kan man bilda sig en uppfattning. Om alla gjorde så skulle världen bli enklare att leva i. Åtminstone LITE. Eller vad tror ni?

Antar att jag får ta tag i verkligheten nu.

Ta hand om dig vem du än är och vart du än finns.

På återseende.


RSS 2.0