Fredag 23/7 -10 (Allmänt babbel)

Nu är jag tillbaka igen, kära läsare. Ja, jag vet att det är längesedan, men kom igen... Det har ju faktiskt varit sommar. ÄR fortfarande sommar. Sommartid på ambulansen = mycket jobb oftast. Fast jag vet. Jag HAR varit lat också. Lite kort om vad som händer och är på G i livet just nu:

Har precis haft en ledig vecka från jobbet. Den har tillbringats med mitt lilla hjärta och med sonen. Det har blivit Liseberg, Universeum, Stranden, Danmark och ett besök hos min bror och hans familj i Höganäs. Har varit både trevligt och dyrt. Det är fan inte billigt att semestra i vårt vackra, avlånga land. Fick en tankeställare igår. Jag har ett VISA-kort som funkar typ i HELA världen. Jag har använt det i Thailand, Kanada, Turkiet m.m. Igår försökte jag använda det i Danmark. Det gick INTE! Puckon.

I veckan har det även blivit klart med husköp. Jag är numera husägare igen. Inflyttning blir den 1:e Nov och det ska bli SÅ jävla skönt. FUCK YEAH!

Nu väntar ett par veckors jobb innan det är dags för Sonisphere festival i Stockholm. Jag och polaren H ska upp dit och dricka mängder med öl och lyssna på fet rock´n roll. NICE!

I slutet av Augusti drar jag igång med mitt dykcert. Ska bli spännande och roligt. Min största farhåga är att jag inte kommer att kunna tryckutjämna, men jag får väl lära mig. Hoppas jag. Har hört att det ska göra ont när trumhinnorna går sönder. 

Hur dumt det än kan låta (och ja, jag inser hur mobbad jag kommer att bli av ALLA) så känner jag fortfarande hur det ligger en berättelse och gror i min skalle. Jag kanske borde börja skriva ner den på papper?

Nu antar jag att det får vara färdigbabblat för den här gången.

Ta hand om dig vem du än är och vart du än finns.

På återseende.

RSS 2.0