Torsdag 14/1 -10 (Lite bilder m.m.)

Hejsan, alla trogna läsare. Så var det dags för lite babbel här nerifrån igen. Livet går sin gilla gång här nere och uppdragen har inte lyst med sin frånvaro helt. LITE har vi minsann gjort och sysselsatt oss med. Vi har ju som uppgift att upprätthålla sjukvårdsberedskap vid olika operationer och uppdrag och så länge det stannar vid det är jag mer än nöjd för det betyder ju att ingen har skadats.


Det är hårt i mission ibland. Man måste ju få tiden att gå på något vis. Är ju inte så att det finns MYCKET att göra bak i en patria, liksom.

Vi var även ute på övning häromdagen. Exakt vad som övades tänker jag inte gå in på. Vi var inte särskilt långt från campen, men man behöver inte åka långt för att landskapet ska bli bedövande vackert.


MeS city sett från ovan.


Andlöst vackert. En bild gör inte landskapet rättvisa. Lägg märke till "vägarna" man kör på med en 22 ton tung vagn.


Sjukvårdsvagn på väg.

Dagarna här nere går sin gilla gång i övrigt. Man har sina rutiner. Nu börjar dock hemlängtan bli JÄVLIGT påtaglig. Dessvärre är det nästan 4 veckor till leaven. Längtar ihjäl mig. Man saknar många smådetaljer. Nära och kära så klart, men även möjligheten att få duscha hur länge man vill. Här nere är det max 2 minuter om dagen som gäller. Är jobbigt för nån som gillar att duscha länge som jag gör.

Det var allt för denna gången.

På återseende.

"The only way for evil to triumph is if good men do nothing"

Ta hand om dig vem du än är och vart du än finns.

RSS 2.0